Hvad er forskellen mellem "renewed" og "refurbished"?

Fornyede og renoverede er to begreber, der bruges til at beskrive tidligere ejede produkter, der er blevet genoprettet til funktionsdygtig stand. Der er dog en lille forskel mellem de to termer.

Refurbished produkter er genstande, der er blevet returneret til producenten eller en tredjeparts-renoverer på grund af fejl, problemer, eller fordi den tidligere ejer ønskede at sælge deres gamle teknologi. Renovereren reparerer eller udskifter derefter eventuelle defekte dele og tester produktet for at sikre, at det fungerer korrekt. Renoverede produkter sælges ofte med en garanti og er ofte stort set identiske med nye produkter.

Renewed produkter er derimod generelt returneret til forhandleren eller producenten af andre årsager end fejl, såsom fortrydelse fra købers side eller kosmetiske skader under transport. Forhandleren eller producenten genopretter derefter produktet til en stand, der kan sammenlignes med en ny vare, og tester det for at sikre, at det fungerer korrekt. Fornyede produkter kan eller kan ikke komme med en garanti, og de kan vise tegn på brug eller slid.

I bund og grund er forskellen mellem renoverede og fornyede produkter, at renoverede varer oprindeligt var fejlbehæftede og er blevet repareret, mens fornyede varer blev returneret af andre grunde end fejl og er blevet genoprettet til en næsten-ny tilstand. Begge termer refererer dog til tidligere ejede genstande, der er blevet genoprettet til en funktionsdygtig tilstand og ofte sælges til en reduceret pris sammenlignet med nye varer.

Tjek vores udvalg af renoverede elektronikprodukter.