Hos Bloomtree stræber vi efter at give nyt liv til brugt teknologi af høj kvalitet, som kan opfylde vores kunders behov for bedre priser sammenlignet med nye produkter. ved at købe brugt elektronik bidrager vi til en cirkulær økonomi ved at få mere ud af vores værdifulde ressourcer og energi, som ellers ville blive brugt til produktion af nye produkter.


Bloomtree DNA

VISION

Da teknologien udvikler sig, og vores afhængighed vokser, er vi nødt til at genoverveje vores indkøbsvaner. Der skabes meget e-affald af produkter, vi betragter som forældede, selvom de stadig har en brugbar levetid. Vores vision for fremtiden er, at mere teknologi bliver repareret, genbrugt eller genanvendt for at forlænge levetiden for aktiver og materialer. Vi stræber efter at være et eksempel for branchen - en virksomhed, der positivt påvirker miljøet gennem vores bæredygtige strategier, så tendensen mod en cirkulær økonomi fortsætter med at vokse.


MISSION

Her hos Bloomtree IT ønsker vi at give vores kunder adgang til overkommelig og pålidelig teknologi. Dette opnår vi ved at bringe fuldt funktionsdygtige og kosmetisk passende enheder på markedet. Alt for mange elektroniske apparater ender på lossepladser, fordi de betragtes som for gamle eller ubrugelige af tidligere ejere. Vi tager dem ind, renoverer og reparerer dem og giver en minimums garanti på 3 år for at give den bedste værdi til folk, der søger både høj prisoverkommelighed og kvalitet.


VÆRDIER

Tillid:

Et lille team af ekstremt dedikerede fagfolk med pengene-tilbage-garanti og udvidede garantier.

Bæredygtighed:

En proaktiv miljømæssig fokus, hvor hver køber reducerer affald og bidrager til en cirkulær økonomi.

Kvalitet:

Vores teknologi er kun erhvervet fra betroede kilder og renoveret til en 100% garanteret standard.


How It Works

Nyhedsbrev

Bliv en del af vores eksklusive fællesskab!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag og få adgang til spændende indhold, specialtilbud og nyheder direkte i din indbakke.