Opened Apple Laptop

Genbrugt teknologi kan spare dig for hundreder uden at gå på kompromis med kvaliteten. Forbruger-IT-industrien for brugte varer er i vækst, og vi er her for at guide dig gennem, hvad der kan synes som en minefelt. Her er nogle af de vigtige ting at overveje, når du shopper efter en brugt bærbar, stationær eller telefon.

Typer af Genbrugt Teknologi

Kvaliteten af et renoveret aktiv kan variere afhængigt af den type arbejde, der er gået ind i det. En renoveret enhed kan simpelthen være en kundes returnering inden for få dage efter det oprindelige køb. Eller måske en fuldt fungerende vare med beskadiget emballage - eller måske ingen emballage overhovedet? På den anden side kan en sælger annoncere "renoveret" efter bare en hurtig aftørring og rengøring af noget velbrugt og velholdt. Du kan også ende med en faktisk repareret telefon eller bærbar, med måske nye dele installeret i en gammel indkapsling. Når du køber renoveret, er dit bedste væddemål at spørge, hvad der specifikt er blevet renoveret, og være opmærksom på garantien og/eller returpolitikken.

Renoveringsprocessen inkluderer rengøring, test og restaurering af dygtige teknikere, der sørger for, at enhederne er fuldt funktionsdygtige, før de kommer tilbage på markedet. Et par ting at holde øje med er: batterilevetid, som ikke kan genopfyldes, medmindre det udskiftes, skærmene mangler ikke pixels eller bløder farve, og alle taster er responsive.

Produktkvalitet

Med dette i tankerne kan køb af renoveret teknologi som bærbare computere eller personlige computere være et miljøvenligt og omkostningseffektivt alternativ til at købe nyt, samtidig med at kvaliteten garanteres. Når det kommer til ydeevne, er forskellen mellem en renoveret enhed og en ny enhed normalt ubetydelig. Dette er især sandt, hvis enheden kommer med en garanti, da enhver komponent, der viser tegn på at være slidt, typisk erstattes for, at enheden kan få nyt liv igen.

Den største forskel mellem at købe renoveret og nyt er derefter normalt kosmetisk. Mindre kosmetiske ridser eller skrammer kan forekomme på kabinettet af en renoveret enhed, men ikke i en grad, der påvirker brugen af produktet. Derudover, hvis du leder efter kommercielle mængder af renoveret udstyr, vil en grundig forhandler sørge for, at deres enheder er fabriksnulstillet og opdelt i en gradueringsskala, der er ligefrem og gennemsigtig.

Bæredygtighed og Miljøpåvirkning

Det er også vigtigt at overveje den indvirkning, dit køb af elektronik har på miljøet.

Produktionen af elektronik kommer med en massiv miljømæssig omkostning. Det starter med udvinding af sjældne mineraler, vask og behandling af råmaterialer og transport over hele kloden for at nå slutbrugeren. Ved at købe renoveret IT, især hvis du kan finde det lokalt, reducerer du dit fodspor og giver Jorden et pusterum på et tidspunkt, hvor den har mest brug for det.

Renoveret IT er Fremragende Værdi Tro det eller ej, du kan spare op til 80% på nyprisen ved at vælge renoveret. Nye modeller bliver frigivet hvert år, og en global chipmangel holder prisen på nye enheder høj. Dette gør ikke ældre modeller ubrugelige. For et årti siden var den bedste iPhone på markedet iPhone 4S, og det passede os alle sammen fint. Du behøver ikke engang gå tilbage til disse forhistoriske tider for at få en god handel. En model eller to under den nuværende frontløber, noget omkring 1 til 3 år gammelt, vil stadig tjene dig meget godt til en brøkdel af omkostningerne.

Der er flere grunde til at gå efter renoveret teknologi frem for nyt. Et renoveret aktiv kan være et kup, hvis du stiller de rigtige spørgsmål og beskytter dit køb. Med noget som bærbare computere er efterspørg