Som beskrevet i vores privatlivspolitik indsamler vi personlige oplysninger fra dine interaktioner med os og vores hjemmeside, herunder gennem cookies og lignende teknologier. Vi kan også dele disse personlige oplysninger med tredjeparter, herunder reklamepartnere. Vi gør dette for at vise dig annoncer på andre hjemmesider, der er mere relevante for dine interesser, og af andre årsager beskrevet i vores privatlivspolitik.

Deling af personlige oplysninger til målrettet reklame baseret på din interaktion på forskellige hjemmesider kan betragtes som "salg", "deling" eller "målrettet reklame" ifølge visse amerikanske delstatslige privatlivslove. Afhængigt af hvor du bor, kan du have ret til at fravælge disse aktiviteter. Hvis du ønsker at gøre brug af denne fravalgsmulighed, bedes du følge instruktionerne nedenfor.

Hvis du besøger vores hjemmeside med Global Privacy Control fravalgspræference-signalet aktiveret, afhængigt af hvor du er, vil vi betragte dette som en anmodning om at fravælge aktiviteter, der kan betragtes som et “salg” eller “deling” af personlige oplysninger, eller andre anvendelser, der kan betragtes som målrettet reklame for den enhed og browser, du brugte til at besøge vores hjemmeside.

Nyhedsbrev

Bliv en del af vores eksklusive fællesskab!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag og få adgang til spændende indhold, specialtilbud og nyheder direkte i din indbakke.