Returret

Bloomtree IT tilbyder en ret til at trække sig tilbage i 30 dage ved ethvert køb fra vores butik. Den første dag er dagen, du modtager din vare. Hvis der er flere varer i et køb, tælles de fra den dag, du modtager den sidste vare.

Du har 30 dage til at give os besked om, at du ønsker at annullere dit køb og få en refusion. Du kan sende en e-mail til mail@bloomtreeit.com, og vi vil svare dig hurtigt. Du skal lade os vide, at du ikke ønsker at fortsætte med købet, og du kan ikke afvise leveringen som en måde at trække dig fra købet.

 

Returnering

Når du har meddelt os, at du ønsker at annullere dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Alle anmodninger om returnering vil blive udstedt med en forsendelsesetiket via e-mail, som du kan printe og bruge til at sende varen tilbage til os. Dette gør din returnering gratis.

Hvis du ikke bruger etiketten, kompenserer vi ikke for forsendelsesomkostninger. Send venligst varen tilbage i den originale emballage med alle tilbehør, du har modtaget, da der kan foretages en fradrag i din refusion, hvis der mangler komponenter eller emballage.

Hvis du ikke bruger returetiketten, er forsendelsesomkostningerne for kundens regning, og kunden er ansvarlig, hvis der opstår skade under transport.

Hvis varen, der returneres, ikke er i samme stand som den modtagne, kan du få en del af købsbeløbet tilbage. Dette afhænger af varens tilstand.

Refusioner vil blive returneret med samme betalingsmetode, som den blev modtaget.

Bloomtree IT forbeholder sig retten til at tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen. Returneringsadressen er:

Bloomtree Technologies ApS

Håndværkervej 24B, 9000 Aalborg, Danmark

 

Garanti

Bloomtree tilbyder en garanti på 24 måneder. Vi dækker fejl og defekter, der ikke er forårsaget af kunden og ikke falder ind under almindeligt slid. Du kan give os besked om din klage og intention om at benytte garantien ved at sende en e-mail til mail@bloomtreeit.com. Sørg venligst for at beskrive præcis, hvad problemet er, og tag screenshots eller fotos, hvor det er muligt.

Hvis din klage er berettiget, vil vi reparere, ombytte eller refundere dit køb afhængigt af den konkrete situation. Bloomtree kan også tilbyde en delvis refusion, og du kan beholde enheden, hvis det accepteres.

Når den udskiftes, vil den gamle enhed blive erstattet uden beregning med en enhed af tilsvarende eller bedre kvalitet (samme klasse og kvalitet på tidspunktet for garantikravet og af samme type).

Giv venligst Bloomtree besked inden for 14 dage efter problemet er opstået, da garantikrav for ældre problemer kan blive afvist.

Alle anmodninger om returnering vil blive udstedt med en forsendelsesetiket via e-mail, som du kan printe og bruge til at sende varen tilbage til os. Send venligst varen tilbage i den originale emballage med alt tilbehør, du har modtaget, da der kan foretages en fradrag i din refusion, hvis der mangler komponenter eller emballage. Hvis du ikke bruger etiketten, kompenserer vi ikke for forsendelsesomkostninger.

Bemærk venligst: Nogle komponenter som batterier kan have en kortere levetid end 24 måneder afhængigt af brug, og Bloomtree forbeholder sig retten til at træffe en skønsbedømmelse i forhold til typen af skade. Hvis det anses for at være almindelig brug, kan vi afvise kravet eller tilbyde en delvis refusion.

Varen kan sendes til:

 

Bloomtree Technologies ApS

Håndværkervej 24B, 9000 Aalborg, Danmark

 

Betingelser og undtagelser

For at indgive en gyldig garantiklage kræves korrekt brug og vedligeholdelse af produktet samt overholdelse af betjeningsvejledningen i ejerens manual (hvis relevant). I tilfælde af uansvarlig, uregelmæssig eller forkert brug bortfalder garantien.

Eksempler på forkert/uansvarlig brug er:

 • knust skærm og/eller kabinet
 • vandskade
 • elektrisk skade forårsaget af opladere, der ikke er godkendt af producenten af den købte enhed
 • download og installation af software, der ikke er godkendt af producenten af den købte enhed (inkl. apps osv.)

Garantien dækker ikke:

 • ekstrakomponenter, såsom eksterne hukommelseskort eller kamera-/linsebeskyttere
 • skade på skrøbelige produktdele, såsom glas, skærm og linser
 • forbrugsvarer, såsom batterier (hvis batteriets levetid ellers matcher producentens specifikationer)
 • små afvigelser mellem den faktiske tilstand og den nominelle tilstand af produktet, som ikke har yderligere indvirkning på funktionaliteten
 • defekter eller skader forårsaget af forkert brug af produktet; skade forårsaget af miljøet, kemikalier eller rengøringsmidler
 • produktskade forårsaget af samling/montering og/eller transport

Garantien bortfalder under følgende omstændigheder, blandt andre:

 • manglende overholdelse af samle-, vedligeholdelses- eller rengøringsinstruktionerne angivet i betjeningsvejledningen (hvis relevant)
 • skader forårsaget af normalt slid (såsom brugsspor på kabinet og/eller display) og/eller forsætlig skade
 • forkert aktivering
 • uagtsom eller utilstrækkelig vedligeholdelse
 • skader, der tydeligvis er forårsaget af forkert brug af enheden
 • skader forårsaget af miljøet eller naturkatastrofer (såsom oversvømmelse, brand og frost), herunder men ikke begrænset til
 • åbning af enheden og/eller få enheden repareret af en person/parti, der ikke er den rette forhandler (medmindre forhandleren udtrykkeligt og skriftligt er enig)

 

Ikke-dækning af garantien

Hvis kunden informeres om, at enheden ikke er omfattet af garantien, men stadig beslutter at få produktet repareret, vil Bloomtree opkræve kunden for arbejds- og materialeomkostningerne for at reparere og sende enheden tilbage til kunden.

Hvis skaden opstår efter levering af produktet, har kunden ingen lovlig ret til reparation, og det er op til Bloomtree at afgøre, om produktet vil blive repareret gratis i god tro.

 

Moms

Alle priser er i danske kroner og inkluderer 25% moms, medmindre andet er angivet.

 

Leveringstid

Vi bestræber os altid på at få afsendt ordren hurtigst muligt. Bestillinger afsendes som regel inden for 1-2 hverdage, Der kan dog være varer, som viser sig at være udsolgt efter bestillingen er foretaget. I disse tilfælde vil du blive kontaktet med information om den forventede leveringstid og tilbud om alternative lignende varer. 

Du bør normalt modtage din pakke inden for 1-3 hverdage.

Du vil modtage en meddelelse om forventet leveringsdato så hurtigt som muligt. Alle køb vil blive forsynet med et sporingsnummer, så sørg for at kontrollere, hvornår den estimerede leveringsdato er.

For levering til ikke-landede øer kan levering arrangeres mod et tillæg. Kontakt mail@bloomtreeit.com for et tilbud.

Hvis du ikke er hjemme

Hvis du har aftalt levering med fragtfirmaet og ikke er hjemme som aftalt, vil varerne blive taget tilbage, og de vil kun blive omdelt efter dialog med kundeservice. Varerne vil derefter blive omdelt mod en ekstra omkostning.

 

Prisgaranti

Hos Bloomtree IT håber vi at være din foretrukne leverandør af brugte elektroniske produkter, så vi tilbyder en prisgaranti på alle vores produkter.

 • Vi skal kunne se et link til konkurrentens produkt.
 •  Produktet skal være ens for ens - konkurrentens produkt skal have samme specifikationer og være samme model.
 • Prisgarantien forudsætter, at produktets tilstand er ens. 
 • Produktet skal være på lager og kunne leveres inden for 1 uge.

 

Eksterne ressourcer

Hvis vi ikke er i stand til at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Hvis du bor i et EU-land uden for Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Center for Klageresolution i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageresolution via www.forbrug.dk.

Nyhedsbrev

Bliv en del af vores eksklusive fællesskab!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag og få adgang til spændende indhold, specialtilbud og nyheder direkte i din indbakke.